SLO | ENG
Naše spletne trgovine: bodizenska_logo zlevoroko_logo bodizenska_logo

O PODJETJU BITRADE

Ustanovitev našega podjetja sega v čas osamosvojitve Slovenije. Z željo in vizijo, da se slovenskemu potrošniku ponudi kakovostno kozmetiko priznanih blagovnih znamk po dostopnih cenah, pišemo uspešno zgodbo že preko dvajset let. S kontinuirano kvaliteto naših proizvodov in dolgoletnim zaupanjem kupcev sledimo zastavljeni viziji. Našo ponudbo izbranih znamk dosledno krepimo z novimi proizvodi.

Asortiman izdelkov se tekom let prilagaja trendom, potrebam in zahtevam kupcem. Obseg smo razširili na področje čistil, proizvodov za nego oblačil, nego rastlin, prehranskih dopolnil, bižuterijo itn. Večina naših proizvodov je prisotnih na policah slovenskih trgovcev. V letu 2013 smo z odprtjem spletne drogerije bodiženska.si svojo ponudbo izdelkov še bolj približali končnemu uporabniku.

Skrb za zadovoljstvo kupca je osnovno poslanstvo vseh zaposlenih v našem podjetju. S sodobnimi pristopi, prilagajanjem, strokovnostjo in znanjem vseh sodelavcev vsakodnevno sledimo novim izzivom. Prizadevamo si izpolnjevati najširši spekter želja naših zvestih in novih kupcev. Slovenskemu potrošniku nudimo najboljšo kvaliteto za dostopno ceno. Skrbimo za dobro delovno okolje zaposlenih in upoštevamo ekološke standarde. Zapriseženi smo k poštenemu poslovanju in spoštujemo korekten odnos med kupci, dobavitelji in konkurenco.